Verzenden en retourneren

Verzenden

Verzenden en leveren Al onze pakketten worden verzonden met DPD pakketservice. Pakketten kunnen bezorgd worden bij je thuis of bij een afhaallocatie in de buurt. Voor een afhaallocatie in de buurt klik hier. Indien een pakket op werkdagen voor 12 uur besteld is zal hij dezelfde dag nog verzonden worden. Afhankelijk van de pakketbezorger kan deze dan de volgende werkdag bij je thuis zijn. Voor bestellingen na 12 uur en in het weekend kun je de bezorgdagen in het schema aflezen. De kosten voor verzending bedragen €5,95. Vanaf een besteding van €50,-, vervallen de verzendkosten. Via DPD ontvang je een mail met een track en trace code om je bestelling te volgen. Daarin zal een datum en een tijdvak voor aflevering vermeld staan.
 
Besteld
voor 12 uur
Wanneer bezorgd

Besteld
na 12 uur

Wanneer
bezorgd

ma di ma woe
di woe di do
woe do woe vrij
do vrij do za
vrij za vrij di
za di za di
zo di zo di

Retourneren

Lamparoo houdt de wettelijke termijn voor herroeping in acht. Dit houdt in dat een aankoop binnen 14 dagen terug gestuurd mag worden zonder verdere verplichtingen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Lamparoo, Molenmakershoek 28, 7328 JK Apeldoorn, info@lamparoo.nl, Telefoon: + 31 555761693) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van onze online methode voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Klik hier om een retour aan te maken, dit kan zowel met als zonder account. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Indien de wettelijke bedenktijd voorbij is wordt per situatie bekeken of retourneren nog mogelijk is, aangezien dit van verschillende factoren afhankelijk is.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening..
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
- audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
- kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);